© Aksaray Portal 2021

Galibiyeti İçin Sahaya Çıkacaklar

Motolux 68 Aksarayspor, Nazillispor maçı öncesinde çalışmalarına devam ediyor. 3 puan için hırsla çalışan temsilcimiz, evinde etkili bir mücadele için gün sayıyor. 

 2024-2025 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için mücadele veren Motolux 68 Aksarayspor, ligin 5. haftasında Nazillispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde TOKİ Tesisleri'nde antrenmanlarını sürdüren siyah-beyazlılar, günü taktik ağırlıklı bir antrenman yaparak geçirdi.

Taraftar Sahadaki Aksarayspor’dan Çok Memnun

Sezonda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yoluna devam eden temsilcimiz, henüz yenilgi yüzü görmedi. Güçlü bir takım ve akıllıca bir futbol anlayışı izleyen Motolux 68 Aksarayspor, taraftarına adeta bir futbol şöleni yaşatıyor. 

Bir Galibiyet Daha İstiyorlar

4 hafta sonunda henüz hanesine puan yazdıramayan Nazillispor ile 29 Eylül Pazar günü 15.30’da karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, kendi evi ve taraftarı önünde iyi bir futbol ortaya koyup dördüncü galibiyetini almak istiyor.

Taraftarlar Pazar Gününü İple Çekiyor

Aksaray Sporlu futbolcuların elde ettikleri galibiyetler siyah beyazlı taraftarları Şampiyonluk için umutlandırıyor. Atılan goller, elde edilen başarılı çıkışlar, taraftarları takımla daha da bütünleştiriyor. Siyah Beyazlı taraftarlar, pazar günü oynanacak Nazilli Belediye Spor maçını adeta iple çektiklerini ifade ederek "Aksaray sporumuz bizim her şeyimiz. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah Nazilli maçından da galibiyetle ayrılarak Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştular. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER