© Aksaray Portal 2021

Forvet Ve Kaleci Trabzon’dan

<p>&nbsp;T&uuml;rkiye Futbol Federasyonu 3. Lig&rsquo;de ilk yarıyı başarıyla tamamlayan Aksaray Belediyespor, takımda ihtiya&ccedil; duyduğu b&ouml;lgelere ara transfer d&ouml;neminde yaptığı desteklerle hedef b&uuml;y&uuml;tt&uuml;.</p>

Takımın ihtiyaç duyduğu kaleci için 2. Lig’de Hekimoğlu forması giyen 26 yaşındaki Kaleci Gökhan Köstereli ile el sıkışan Aksaray Belediyespor, orta sahada ise yine 2. Lig’de top koşturan 1922 Konyaspor’un 24 yaşındaki futbolcusu Recep Metin’i renklerine bağladı.

Aksaray Belediyespor forvet için aradığı kanı, TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu forması giyen 26 yaşındaki Futbolcu Hakan Aydın ile buldu. Trabzon ekibi Hekimoğlu’dan transfer edilen Forvet Hakan Aydın için Aksaraylı Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in önemli bir rol üstlendiği öğrenildi.

Aksaray’a Gol Atmıştı

Siyah beyazlıların yeni forvet oyuncusu Hakan Aydın 7 yıldır forma giydiği Trabzon ekibi Hekimoğlu’nda bir kez Bölgesel Lig, iki kez TFF 3. Lig olmak üzere 3 kez şampiyonluk yaşadı. Hakan Aydın, 2013-2014 sezonunda 68 Yeni Aksarayspor ile aynı grupta rakip olan, sezon şampiyonu Düzyurt (Hekimoğlu) forması ile ekibimize karşı iki kez forma giymiş ve Aksaray Atatürk Stadı’nda 1-3 biten maçta gol sevinci yaşamıştı. 7 yıldır Trabzon’da Hekimoğlu forması giyen Aydın Aksaray Belediyespor ile el sıkışarak Trabzon macerasını noktaladı.

“Hedef Şampiyonluk”

Futbol kariyerinde ilk kez başka bir yere transfer olan Hakan Aydın, transfer hakkında konuştu. Aydın “ilk kez doğduğum şehirden ayrılıp bir başka şehrin takımının başarısı için ter dökeceğim için oldukça heyecanlıyım. Benim için yeni bir heyecan ve futbol yolculuğu olacak.

Kariyerimde 3 kez şampiyonluk yaşadım. Aksaray Belediyespor ile de inşallah sezon sonunda kariyerime yeni bir şampiyonluk yazdırmak nasip olur. Aksaray taraftarını biliyorum. Daha önce rakip olarak oynadım ve 1 de gol attım. Böyle bir taraftarın önünde oynamak ise beni ayrıca mutlu edecek ve onurlandıracaktır. Transferim de son olarak Aksaraylı olan Trabzon Emniyet Müdürümüz Metin Alper’in çok büyük emeği var. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Müdürümüze Teşekkür Ediyoruz”

Siyah Beyazlılarda basın sözcüsü Emin Acar ise “Ara transferde teknik heyetimizin raporu doğrultusunda uzun uğraşlar sonrasında Hekimoğlu forması giyen Hakan Aydın'ı kadromuza dâhil ettik. Yeni transferimiz camiamıza hayırlı olsun.

Şu ana kadar eksik görülen mevkilere nokta transferler yapıyoruz. Bu transferde emeği geçen Aksaraylı olan Trabzon Emniyet Müdürümüz Metin Alper’e ve Prof. Dr. Mustafa Gökçe’ye teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı. Haber: Bayram Aksu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER