© Aksaray Portal 2021

Eski Sevgilisini Vurmak İçin Dehşet Saçtı! 

Coğlaki Mahallesi’nde bir şahıs, eski sevgilisini vurmak için fotoğrafçı dükkanının önünde dehşet saçtı. Pompalı tüfekle etrafa ateş açan şahıs, biri ağır olmak üzere iki kişiyi yaraladı. 

 Aksaray Coğlaki Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir fotoğrafçı dükkanına, Cafer K. adlı saldırgan kurşun yağdırdı.

Saldırgan, İki Kişiyi Yaraladı

Pompalı tüfekle bulvar üzerindeki fotoğrafçı dükkanının önüne gelen şahıs, eski sevgilini vurmak istedi. Bu sırada saldırgan, dükkanda bekleyen müşteri Efekan B (18) ve yanda bulunan kuaförün sahibi Talip B.’yi yaraladı. 

Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılarından birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğerinin ise sağlık durumunun hafif olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri, silahlı saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Bu sırada hastanede de çevik kuvvet tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER