© Aksaray Portal 2021

"El Birliği İle Güzel Çalışmalar Yapmak Arzusundayız"

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş ve beraberindeki ATSO yöneticileri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş'ı makamında ziyaret etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş ve beraberindeki ATSO yöneticileri, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik amacıyla ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette iş birliğinin önemine dikkat çekilirken, toplumsal refahı artırma bilinciyle hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

 

"El Birliği İl Çok Daha Güzel Çalışmalar Yapmak Arzusundayız" 

Aksaray Üniversitesi ile ATSO'nun iş dünyasının ihtiyacı olan bilgileri paylaşması ve üretim çeşitliliğinin artması için iş birliklerinin önemine dikkat çeken Rektör Arıbaş, "Hepimizin katkılarıyla tüm bu süreçler yenilenerek gelişecek. Toplumsal refah ile sanayi ve üretim arasında doğrudan bir ilişki var. Bilimsel birikim ile üretim kültürünün birleşmesi toplumsal refahın da artması manasına gelmektedir. Biz, bu bilinçle hareket etmekteyiz. El birliği ile çok daha güzel çalışmalar yapmak arzusundayız" açıklamasında bulundu. 

ATSO Başkanı Koçaş da Prof. Alpay Arıbaş’a rektörlük görevinde başarılar dilerken, iş birlikleri ile yapılacak olan tüm çalışmalarda katkı sunmaktan geri durmayacaklarını vurguladı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER