© Aksaray Portal 2021

Dinçer: “15 Temmuz, Birlik Ve Milli Kararlılığın Simgesidir”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlikte Günü kapsamında saat 20.00’de gerçekleşecek olan etkinlik için tüm Aksaraylılara çağrıda bulundu. 

Başkan Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anma programı kapsamında tüm Aksaraylıları etkinliğe davet etti.

“Tüm Aksaray Halkını Bu Anlamlı Etkinliğe Katılmaya Davet Ediyoruz”

Yapılacak anma programına vatandaşların da katılım göstermesi için açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik büyük bir millet iradesi sergilediğimiz 15 Temmuz gecesi, milletimizin ortak mücadele ruhunu ve demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha hatırlamak ve bu önemli günü anlamak için bir araya geliyoruz. Tüm Aksaray halkını bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz” dedi. Etkinliğin 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle Aksaray Milli İrade adresinde gerçekleştirileceğini belirten Dinçer, programın içeriğinde şehitlerimizi anma, demokrasiye olan inancımızı pekiştirme ve birlik mesajlarının ön planda olacağını ifade etti. Başkan Dinçer, “15 Temmuz, birlik ve milli kararlılığın simgesidir. Bu önemli günde birlikte olmaya ve milli değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. 15 Temmuz gecesi yaşadıklarımızı unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak adına hep birlikte olacağımız bu programı kaçırmamanızı diliyorum” şeklinde konuştu. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER