© Aksaray Portal 2021

“Çocuklarımıza Sağlıklı Yaşamı Ve Sporu Sevdirdik”

Aksaray Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları, bu yıl da çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Haftada 6 gün açık olan okullar, 700 çocuğa hizmet veriyor. 

Yaz aylarında çocukların aktif bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Aksaray Belediyesi bünyesinde düzenlenen spor okulları, gençler için harika bir spor platformu sağlıyor. Futboldan basketbola, tenisten birçok spor dalına kadar eğitimler gerçekleştiriliyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar da eğlenceli bir arayış içine girdi. Anne ve babalar da çocuklarının yaz tatilinde kendisini geliştirecek aktivitelere yönelmesini isterken, bu konuda belediyenin yaz okulları büyük fayda sağlıyor. Çocuklar hem akranları ile vakit geçirerek sosyalleşiyor hem de antrenör eşliğinde spor eğitimi alarak yeteneğini keşfediyor.

Amaç Çocukların Spora Alışması ve Beceri Düzeyinin Artması

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaz spor okullarının her yıl daha da büyüyen bir ilgiyle karşılandığını ifade ederek, çocukların spor alışkanlığı kazanmasını ve sosyal becerilerini artırmasını hedeflediklerini söyledi. Haber Bülteni


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER