© Aksaray Portal 2021

Çarptığı Motosikletlinin Ailesini Tehdit Etti İddiası: “Siyasi Geçmişini Anlatarak, ‘Bana Bir Şey Olmaz’ İmasında Bulundu”

Büyük Bölcek Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin motosiklete çarpması sonucunda ağır yaralanan motosikletli sürücünün kardeşi, otomobil sürücüsü hakkında “Bize pişkin pişkin iktidar partideki siyasi geçmişini anlatarak ‘bana bir şey olmaz’ imalarında bulundu” iddiasında bulundu.

 Aksaray’ın Büyük Bölcek Mahallesi’nde 5 Ekim saat 16.00 sularında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet K.’nin ailesi, çarpan otomobil sürücüsü Sinan Ö.’nün kendilerini “siyasi geçmişi”ni öne sürerek tehdit ettiğini öne sürdü. 

Edinilen bilgilere göre, Olimpik Yüzme Havuzu önünden Şehit Memiş Arıbaş Sokağı'nı takip ederek Hazım Kulak Anadolu Lisesi istikametine ilerleyen Sinan Ö. yönetimindeki otomobil, 2419. Sokak’tan çıkarak kendisiyle aynı yöne devam eden Ahmet K. hakimiyetindeki 68 AFA 127 plakalı motosiklete çarptı. 

Kafatası ve Bacağında Kırık Oluştu 

Çarpışmanın etkisiyle motosikletli Ahmet K. yere savrularak ağır şekilde yaralanırken, kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Kafatasında ve sağ bacağında kırıklar olduğu tespit edilen yaralı sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü Sinan Ö. ise gözaltına alındı. 

“Avukat Arkadaşlarıyla Odaya Çağırttı, Siyasi Geçmişini Anlatarak ‘Bana Bir Şey Olmaz’ İmasında Bulundu”

Motosiklet sürücüsü Ahmet K.’nin kardeşi Hakan K. ise, kardeşinin yoğun bakımda olduğunu ifade ederek, “Kardeşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu, atama bekliyordu, askerliğini yaptı geldi. Atanana kadar işsiz kalıp oturmayayım diye benim yanıma yerleşip kuryelik yapmaya başladı.

Paketi teslim ettikten sonra Hazım Kulak Lisesi’nin orada kardeşim sol taraftan çıkıyor, süratli olduğunu bildiğimiz bir araç kardeşime çarpıyor. Kazanın olduğu akşam biz karakola gidiyoruz, kardeşimin şahsi eşyalarını alabilmek için. Orada bize, kardeşime çarpan şahsın karakolda ifadede olduğu söyleniyor. Karakoldan çıktıktan sonra biz kardeşimin yanına gittik, aradan yarım saat geçmeden kardeşime çarpan şahıs yanında birkaç avukat arkadaşıyla birlikte bizi bir odaya çağırttı. Odaya gittiğimiz zaman bize pişkin pişkin iktidar partideki siyasi geçmişini anlatarak ‘bana bir şey olmaz’ imalarında bulundu. Kazadır bu olabilir ama bizim acılı bir aile olarak yüzümüze karşı gülerek siyasi geçmişini anlatması çok zorumuza gitti. Bu ülkede adalet herkes içindir, biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi. Özel Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER