© Aksaray Portal 2021

"Bu Zafer Tüm Mazlum Ulusların Bayramıdır"

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, " Bu zafer yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır" dedi. 

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, Türk Milleti için önemli bir yere sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemi sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, bu bayramın yalnızca Türk milletinin değil, tüm mazlum ulusların bayramı olduğunu söyledi.

 

"Bu Zafer Tüm Mazlumların Bayramıdır" 

Baro Başkanı Köse, "Tüm dünyanın adından övgü ile bahsettiği, nesilden nesile emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı haline dönüşen 30 Ağustos 1922 Zaferi bizim için; tam bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısı olmuştur. Bu zafer yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır" dedi.

 

"Türk Milleti Onurlu Bir Şekilde Yaşayacağını Dünyaya İspat Etmiştir" 

Bu zaferle birlikte Türk milletinin tüm dünyaya kendini ispat ettiğini söyleyen Köse, "Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk Milleti; hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini; millî birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir" ifadelerini kullandı.

 

"Milletimize Daha Güzel İmkanlar Sunmak İçin Çalışıyoruz" 

"Bugün, bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Köse, "Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir" açıklamasında bulundu. 

30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan toprağının bedelini canlarıyla ödeyen şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla andıklarını ifade eden Başkan Köse, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tüm yurttaşlarımıza kutlu olması dileği ile sevgi ve saygılar sunuyorum" sözlerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER