© Aksaray Portal 2021

Bu Otomobilleri Alanlar Tuzağa Düşüyor!

Sosyal medya üzerinden “Kapıya teslim” vaadiyle elektrikli otomobil satışı yaptığını söyleyen dolandırıcılara karşı uzmanlar dikkatli olma çağrısı yaptı. 

 Dolandırıcılar, ucuz elektrikli araç vaadi vererek vatandaşları tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yurt dışı merkezli elektrikli otomobil satışı yaptığını söyleyen hesaplar, eve teslim yapacaklarını söyleyerek tüketicileri dolandırıyor. Otomobil fiyatlarının en tepe noktada olduğu şu günlerde, uygun fiyatlı otomobil görenler de araç sahibi olma hayaliyle bu ilanlara kanıyor. 

Küçük Araç İçin 70 Bin, SUV 220 Bin, Pikap 128 Bin Lira

Sosyal medyada yer alan sayfada; sıfır olarak ilanı yer alan küçük bir elektrikli otomobil 70 bin lira, SUV görünümlü elektrikli otomobil 220 bin lira, pikap görünümlü araçlar ise 128 bin lira olarak satılıyor. Araç şarjlarının uzun süre dayanabildiği, bazı araçların 100 km/saat hızın üzerine çıkabildiği iddia edilirken, sayfaların ismi sık sık değiştirilerek vatandaşların tuzağa düşmesi sağlanıyor. Uzmanlar bu konuda vatandaşları uyararak, böyle sayfalara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER