© Aksaray Portal 2021

“Bin 133 Çocuğumuzun Ve Ailelerinin Mutluluğuna Şahitlik Edeceğiz”

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinden geleneksel sünnet şöleni, Cumartesi günü 18.00’de gerçekleştirilecek. Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve birbirinden sürpriz etkinliklerle gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni için hazırlıkların sonuna gelindi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu yıl yapılacak olan sünnet şöleninde çocukların yüzünü güldürecek birçok etkinlik olacağını açıkladı.

 Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her daim yanında olan Aksaray Belediyesi, 6 aylık ve üzeri erkek çocukları için ücretsiz sünnet organize ediyor. Geleneksel olarak her yol gerçekleştirilen etkinlikte bu yıl, 1133 çocuk için şölen yapılacak. 

10 Ağustos'ta Aileler ve Çocukları Doyasıyla Eğlenecek

Şölen 10 Ağustos Cumartesi günü 18.00’de gerçekleştirilecek. Aksaray Bilim Merkezi önünden oluşturulacak konvoyla, çocuklar ve aileleri Kılıçarslan Parkı içerisindeki şölen alanına gelecek. 

Oyun parkurlarının, eğlence alanlarının ve çeşitli ikramların olduğu şölen alanında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocuklara hediye takdiminde bulunacak. Çocuklar maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenecek ve sahnede mini oyun gösterileri ve konserler düzenlenecek. Mehteran ekibi de çocuklar için gösteri yapacak.

“Çocukların ve Ailelerinin Heyecanına Ortak Olmak Bizim İçin Büyük Bir Mutluluk”

Tüm vatandaşları sünnet şölenine davet eden Başkan Dinçer, “Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizin 4.’sünü düzenleyeceğiz. Sünnet olan çocuklarımıza hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun temennilerimizi sünnet şölenimizde ileteceğiz. Çocuklarımız için Sünnet şöleni düzenleyerek onların ve ailelerinin heyecanına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. 10 Ağustos’ta saat 18.00’da Bilim Merkezi önünden başlayacak ve Kılıçarslan Parkı’nda devam edecek Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER