© Aksaray Portal 2021

Bayram Öncesinde Zabıta, Fırın Ve Marketleri Didik Didik Etti 

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki zincir marketlerde ve unlu mamuller üreten işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

 Kurban Bayramı öncesinde işletmelere denetimler sıklaştırıldı. Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketler ve unlu mamul üretimi ile satışı yapan yerleri, hijyen ve fiyat konusunda denetledi.

Kasa-Reyon Fiyatlarında Fark Olup Olmadığına Bakıldı

Market raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edilerek, kasa fiyatları ile reyon fiyatlarının uyumlu olup olmadığına bakıldı. Tespit edilen olumsuzluklar hakkında market yetkililerine gerekli uyarılar yapılırken, kurallara uyulması konusunda bilgilendirme gerçekleştirildi.

Zabıta ekiplerinin bayram boyunca denetimi sürdüreceği belirtilirken, vatandaşların güvenli şekilde alışveriş yapması için her türlü önlemin alındığı ifade edildi.

“7/24 Denetimlerimiz Devam Ediyor”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aksaray Belediyesi olarak vatandaşımızın sağlıklı ürünler tüketebilmesi için 7/24 denetimlerimiz devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi zabıta ekiplerimiz ile birlikte gıda ürünleri satan fırın ve tatlı ürünleri satan iş yerleri ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Amacımız, vatandaşımızın sağlığı açısından hijyenik ortamlarda üretilen ve hazırlanan ürünlerle beslenmesini sağlamak. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” açıklamasını yaptı. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER