© Aksaray Portal 2021

Başkan Tüzün: “Muhtarlarımız Yerel Yönetimlerimizin Temeli”

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, "Mahalleler veya köylerde devletimizin vatandaşa en yakın temsilcisi olan değerli muhtarlarımız, yerel yönetimlerimizin temelini oluşturmaktadır" dedi.

İGM Başkanı Mehmet Tüzün, 19 Ekim Muhtarlar Günü için bir kutlama mesajı yayımlayarak, muhtarların büyük sorumluluklar üstlendiğini, vatandaşa en yakın devlet temsilcisi olduklarını ifade ederek, herkes için çok önemli olduklarını söyledi.

 

"Muhtarlarımız, Yerel Yönetimlerimizin Temelini Oluşturmaktadır"

Başkan Tüzün, "Mahalleler veya köylerde devletimizin vatandaşa en yakın temsilcisi olan değerli muhtarlarımız, yerel yönetimlerimizin temelini oluşturmaktadır. Üstlendikleri sorumluluklar, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında iletişimi sağlamaları ve çözümün ilk ayağını oluşturmaları nedeni ile hepimiz için çok önemliler" ifadelerini kullandı.

 

"Muhtarlarımız Çalışmalarımızı Kolaylaştırarak, Sorunlardan Haberdar Olmamızı Sağlıyor"

"Muhtarlarımızın topluma faydalı olmak için uğraşları ve özverili çalışmaları hepimizce malum. Muhtarlarımız bizlerinde çalışmalarını kolaylaştırarak sorunlardan haberdar olmamızı ve çözümleme fırsatı bulmamızı sağlıyor" ifadelerini kullanan Tüzün, "Vatandaşlarımızın sesi olan, toplum için özveri ile çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar gününü en içten dileklerimle kutlar, hakkaniyetle yaptıkları görevlerinde başarılar dilerim" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER