© Aksaray Portal 2021

Başkan Dinçer'den Aksaray İçin Bakan Özhaseki'ye Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile beraber Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Aksaray’a yeni yatırımlar getirme amacıyla üst düzey yetkililer ile görüşmelerde bulunmaya devam eden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu kez Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Bakan Özhaseki'ye, Aksaray'daki kentsel dönüşüm projeleri, TOKİ çalışmaları, katı atık depolama tesisi, sıfır atık projesi, giysi kumbaraları, restorasyon çalışmaları ve Millet bahçeleri hakkında bilgi veren Başkan Dinçer, Özhaseki'den de Aksaray'ın daha fazla gelişmesi için destek talep etti.

Bakan Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Dinçer’e projelerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Dinçer'e başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki’nin nezaketi ve desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini sundu. Haber: Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER