© Aksaray Portal 2021

Başkan Dinçer: “Şehrimize İnsan Odaklı Projeler Kazandırmaya Devam Edeceğiz”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konukevi ve Külliye projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Dinçer, "Şu an projemizin kaba inşaatı ve betonarme çalışmalarını büyük oranda tamamladık" dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşaatı devam eden Hasta Yakını Konukevi ve Külliyesi, 2 bin 935 metrekare alan üzerinde inşa edilmeye devam ediyor. 2 kattan oluşacak olan yeni tesisin içerisinde 2-4 kişilik odalar yer alıyor.

Barınma ihtiyacının yanı sıra kafeterya, teras, mutfak, lobi, kütüphane ve toplantı salonu yapımı sürerken, Başkan Dinçer; beraberindeki birim müdürleri ve meclis üyeleri ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

"Projemizin Kaba İnşaatı ve Betonarme Çalışmalarını Büyük Oranda Tamamladık"

İnsan odaklı projeler yapmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Dinçer, "Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projemiz şehrimiz için artık bir gereklilik haline geldi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizde uzun süre tedavi gören bazı hastalarımızın yakınları barınma konusunda sıkıntılar çekiyor. Biz de hasta yakınlarımızın bu süreçte yanlarında olabilmek adına böyle bir proje tasarlayarak yapımına başlamıştık. Şu an projemizin kaba inşaatı ve betonarme çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Hızla devam eden projemizi hizmete almak için en kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri tüm projelerimizi zamanında ve tamamlamak için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER