© Aksaray Portal 2021

Başkan Dinçer, Lahey Dünya Yerel Yönetimler Forumuna Katıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda'nın Lahey şehrinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) 2024 Dünya Konseyi’nin toplantısına katılım sağladı. 

 Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) 2024 Dünya Konseyi’nin düzenlediği ve yerel yönetimlerin barış inşası ve sürdürülebilir kalkınma konularındaki iş birliğinin görüşüleceği “Belediye Barış Görüşmeleri” toplantısı, Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlendi. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de toplantıya katılım sağladı. 

3 Gün Boyunca Devam Edecek

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Başkanı ve aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açılış konuşması ile başlayan konsey 3 gün boyunca devam edecek. Konsey toplantısı çeşitli oturumlar ve panellerle devam edecek. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yerel yönetimlerin barış, sosyal uyum ve kalkınma stratejileri üzerine yapılacak oturumlara katılım sağlarken, farklı ülkelerden gelen yerel yöneticiler de barış gündemini değerlendirecek. Başkan Dinçer’in toplantının ardından Hollanda’da yaşayan Aksaraylıları ziyaret etmesi bekleniyor. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER