© Aksaray Portal 2021

Baro Başkanı Köse: “Tüm İşyeri ve Konutlara Türk Bayrağı Asalım” Çağrısı

Aksaray Barosu Başkanı Ferit Köse, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "100. yılımızı kutladığımız bayram haftasında ilimiz genelinde resmî kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Baro Başkanı Ferit Köse, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünde çağrıda bulundu. Başkan Köse, Türkiye için böylesi önemli bir günde resmî kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarına Türk bayrağı asılmasının yanı sıra özel işyeri ve konutlara da bayrak asılmasını talep etti.

 

"Özel İşyeri ve Evlere Türk Bayrağı Asılması İçin Çağrıda Bulunuyoruz" 

Başkan Köse, "Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Şan ve şeref dolu tarihimizden aldığımız azim ve cesaretle Cumhuriyetimizin 100. yılına birlikte yürümenin coşkusunu yüreklerimizde hissediyoruz. 100. yılımızı kutladığımız bayram haftasında ilimiz genelinde resmî kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için çağrıda bulunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyor, şimdiden tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER