© Aksaray Portal 2021

Bahçeli’yi Ziyaret Eden Karabatak: “Liderimize Ve Davamıza Sadakat Şerefimizdir”

Önceki dönem Aksaray MHP İl Başkanı, geçmiş dönem Belediye Başkanı adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcıları ile görüştü. 

 2009-2013 yılları arasında Aksaray MHP il başkanlığı görevini başarıyla sürdürdükten sonra 2014 yerel seçimlerinde MHP Aksaray belediye başkanı adayı olan, Aksaray'ın sevilen hekimi Op. Dr. Rıfkı Karabatak, “Ülkücü davaya adanmış bir ömürle birlikte lidere sadakat şerefimizdir” sözüyle çok sevdiği davasından ve partisinden asla taviz vermeyen bir isim olarak ön plana çıkmaya devam ediyor.

Karabatak’tan MHP Genel Merkezi'ne Ziyaret 

Zaman zaman kendi partisi içerisinde birtakım engellemelere takılmasına rağmen her seçimde partisine ve adaylarına verdiği sonsuz maddi ve manevi destekle, ülkücü camianın ve Aksaray'ın sevgisini kazanan Karabatak’ın, geçmiş olduğumuz gün MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Kayırıcı, MDK Başkanı Bahadır Alperen ve Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy ile görüşmesi Aksaraylı ülkücüleri heyecanlandırdı. 

“Ben MHP’nin Bir Neferiyim” 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları ile yaptığı görüşmeyi gazetemiz imtiyaz sahibi Harun Atalay’a değerlendiren Op. Dr. Rıfkı Karabatak, “Bildiğiniz üzere ben Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir neferiyim. Kendimi tanıdığım günden bu yana ülkücü camiamıza ve partimize görev verildiği her noktada üzerime düşen sorumluluklarımla, davamızın ve partimizin yanında oldum. Son nefesime kadar da olmaya devam edeceğim” dedi. 

“Şartlar Ne Olursa Olsun Her Zaman Partimizin Yanında Yöresinde Olup Bitenlerin İçindeyiz” 

Sık sık MHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulunduğunu ifade eden Karabatak, “Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ve genel merkezimizi ziyaret etmekteyim. Beni yakından tanıyanlar bilirler ki zaman ve şartlar ne olursa olsun her zaman partimizin yanında yöresinde olup bitenlerin içinde mutlaka bir yerlerdeyiz. 2 dönem MHP il başkanlığı görevini sürdürdükten sonra 2014 yılında belediye başkanı adayı oldum. O zamanki konjonktürden dolayı seçimi kazanamasak da partimizin oylarını yükselterek geçen 10 yıllık süreç içerisinde partimizin milletvekili çıkarması ve oyların yükseltilmesinde karınca kararınca çalışmalarımı hem Aksaraylı ülküdaşlarım hem genel merkezimiz çok yakından bilmekte ve takip etmektedir” açıklamasını yaptı. 

“Aksaray’ımız ve Ülke Gündemimize Dair Bilgi Alışverişinde Bulunmanın Mutluluğunu Yaşıyorum” 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aksaraylılara selamını ilettiğini belirten Karabatak, “Genel başkan yardımcılarımız ve genel merkezimizdeki yapmış olduğumuz görüşmelerde Aksaray'ımız ve ülke gündemimize dair genel başkan yardımcılarımız da bilgi alışverişinde bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Genel Başkan yardımcılarımızın da Aksaray ve hemşehrilerimize selamlarını iletmek istiyorum” ifadelerine yer verdi. 

Aksaray'ın başarılı, sevilen hekimi ve siyasetçisi Op. Dr. Rıfkı Karabatak’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'li kurmaylarla görüşmesi MHP camiasında ve Aksaray'da büyük ilgi çekerken, bu ziyaret Karabatak’ın MHP’nin Aksaray’daki en güçlü siyasi figürlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi ve MHP’nin teşkilatının nasıl bir süreç yaşayacağı da merak konusu oldu. Haber: Harun Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER