© Aksaray Portal 2021

Bahçeden Çekirdek Alan Şahıs, Bıraktığı Notla Bahçe Sahibini Duygulandırdı

Ortaköy’de bahçesi bulunan Aslan Kılıç, bahçede bulduğu notla duygu dolu anlar yaşadı. Bahçeden çekirdek alan bir şahıs, geriye teşekkür notu ve helallik isteyip para bıraktı. 

 Ortaköy’de duygulandıran bir olay yaşandı. Ayçiçeği bahçesi bulunan Aslan Kılıç, bahçesine geldiğinde bulduğu not karşısında önce şaşkınlık ardından mutluluk yaşadı. Bahçesinden bir kişinin çekirdek aldığını ifade eden Kılıç, çekirdeği alan şahsın karşılığında bir teşekkür notu ve para bıraktığını belirtti.

Bazen En Küçük Jestler, En Derin Duyguları Uyandırır”

Bahçe sahibi Aslan Kılıç, “Küçük bir jest, büyük bir anlam. Bugün, bahçemin girişindeki kapının üzerinde bir not ve para buldum. Bahçemden üç tane çekirdek alan bir kişi, bana hakkını helal etmemi isteyen bir notla birlikte bu parayı bırakmış. Kim olduğunu bilmediğim bu kişiye, nazikliği ve düşünceliliği için yürekten teşekkür ediyorum. Bazen en küçük jestler, en derin duyguları uyandırır. Bu olay, hepimize küçük iyiliklerin bile ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini hatırlatıyor" ifadelerini kullandı. Haber: Sedef Altınkaya

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER