© Aksaray Portal 2021

ATSO, TOGG'unu Teslim Aldı

Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde üretilen TOGG, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'na teslim edildi. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, TOGG'u teslim aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde üretilen Türkiye'nin yerli ve milli arabası TOGG, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'na teslim edildi. TOBB'un 79.'uncu genel kurulunda 81 ilden 365 oda ve borsa için bir kura çekimi yapılmış ve ATSO'ya TOGG'un teslim edileceği sıra belirlenmişti.

 

"Yerli ve Milli Otomobil TOGG, Odamıza Hayırlı Olsun" 

TOGG'u teslim alan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, "Kura çekimi sonrası yerli ve milli elektrikli otomobilimizi teslim aldık. Ülkemizin gururu olan otomobilimiz, Odamızın bünyesinde hizmet verecektir. 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesine öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve girişim grubunun değerli temsilcilerine ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, Odamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER