© Aksaray Portal 2021

Atatürk Bulvarı’ndaki Kasis Yine Kaza Getirdi

Atatürk Bulvarı’nda kasisten geçmek için yavaşlayan kamyonete, arkadan gelen otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 3 kişi yaralandı.

Aksaray Atatürk Bulvarı, Eski Şehitler Parkı civarında trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada kasis üzerinden geçmek için yavaşlayan 68 ABB ... plakalı kamyonete, Yaşar D. hakimiyetindeki 68 ABY ... plakalı otomobil arkadan çarptı. 

Çarpışmada 3 Kişi Yaralandı

Kazada otomobilin ön tarafında ciddi hasar meydana gelirken, çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Yaşar D., araçta yolcu konumunda bulunan Muhammet T. ve kamyonet sürücüsü yaralandı. Olayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun hafif olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Sorumlu Belediyemizse, Levhalarla Burada Önlem Alması Gerekiyor”

Olay yerinde yaşanan kazayı kayıt altına alınan bir vatandaş da bölgede sık sık kaza meydana geldiğini ifade ederek, “Buradaki kasiste, kasise giren araçlar yavaşlıyor. Arkasındaki hızlı geliyor. Arkasından çarpıyor. Ciddi kazalar oluyor burada. Hemen hemen her gün oluyor. Buraya kesinlikle bir önlem alınması gerekiyor. Sorumlu kurum belediyemizse belediyemizin, levhalarla burada önlem alması gerekiyor. Bu kasis her gün ciddi kazalara yol açıyor. Maddi kaza var Allah korusun can kayıpları da yaşanabilir. Önlem alınmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER