© Aksaray Portal 2021

Atalay ve Karaüzüm'den Defterdar Kaya Kurşun'a Önemli Ziyaret

"Fiş" programının yapımcısı Resul Karaüzüm ve Anadolu Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Harun Atalay, Aksaray İl Defterdarı Kaya Kurşun'a ziyarette bulunarak, karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulundu.

Yeni yayın döneminde Kanal 68 televizyonunda programa başlayacak olan finansal, sektörel program yapımcısı Resul Karaüzüm ve Anadolu Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Harun Atalay, Aksaray İl Defterdarı Kaya Kurşun'u makamında ziyaret ederek Kurşun'un çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak yeni program "Fiş" hakkında bilgi verdi.

 

"Aksaray Büyük İlleri Geride Bırakmıştır"

Ziyarette aynı zamanda Mali Müşavir olan Karaüzüm, Maliye Bakanlığı'nın verilerine göre Türkiye'de ilk 6 ay içerisinde Aksaray'ın vergi tahakkuk oranı ve tahsilat oranında Türkiye'deki birçok büyük illerden önde olduğunu belirterek, "Aksaraylı iş insanları, sanayicisi ve üreticilerinin devletinin her zaman yanında olduğunu biliyoruz. Bunun en güzel göstergesi Maliye Bakanlığının verilerine göre Türkiye'de ilk 6 ay içerisinde tahsilat oranında Aksaray yüzde 56.4'lük bir oranla kendisinden sanayi ve ticari hacmi konusunda çok çok büyük illeri geride bırakmıştır" dedi.

 

"Mükelleflerimiz ile Defterdarlık Arasındaki Uyum Önem Arz Etmektedir"

Defterdarlık binalarının mali müşavirlerin ilk adresi olduğunu ifade eden Karaüzüm, "Mükelleflerimiz ile defterdarlık arasındaki uyumlu çalışmalarımız ülkemizin geleceği ve yarınlarımız için önem arz etmektedir. Biz de önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak ekonomi programımız öncesi üstadımızı, Sayın Defterdarımız Kurşun'u ziyarete geldik. Nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

 

"Yeni Programın Mükelleflerimize Büyük Fayda Sağlayacağına İnanıyorum"

Yaklaşık bir buçuk yıldır Aksaray'da görev yapan Defterdar Kaya Kurşun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçen süreç içerisinde bütün paydaşlarımızla çok verimli çalışmalar yapıyoruz. Aksaraylı mükelleflerimizin her zaman yanındayız. Maliye Bakanlığımız ve defterdarlığımızın kamuoyunu bilgilendirmek için yapmış olduğu çağrıları zaman zaman medya kuruluşlarımızla paylaşıyoruz. Bu yeni programın mükelleflerimize büyük fayda sağlayacağına inanıyorum, nazik ziyaretlerinden kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER