© Aksaray Portal 2021

"ASÜ'yü Çok Daha Gelişmiş Bir Noktaya Taşıyacağız"

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Üniversitesi Rektörü Alpay Arıbaş'ı ziyaret etti. ASÜ Rektörü Arıbaş, "Üniversitemizi bilimsel, kültürel ve sanatsal bakımdan çok daha gelişmiş bir noktaya taşıyacağız" dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Rektör Alpay Arıbaş’a yeni görevini tebrik etme amacıyla ziyarette bulundu.

 

"Üniversitemizi Çok Daha Gelişmiş Bir Noktaya Taşıyacağız" 

Aksaray Üniversitesi'nin ciddi potansiyele sahip olduğunu belirten Rektör Arıbaş, üniversitenin geliştirmesini hedeflediklerini ifade etti.  Bu ilerleyişin bir yanının bilimsel araştırmalar ve projeler diğer yanının ise kültürel ve sanatsal aktiviteler olduğuna işaret eden ASÜ Rektörü Arıbaş, “Devlet büyüklerimizin desteği; milletvekillerinin, yerel idarecilerin, kurum mensuplarının çalışmaları ve milletimizin duaları ile ASÜ hızlı şekilde büyüyor, gelişiyor. Üniversitemizde altyapı çalışmaları çok büyük oranda tamamlanmış durumda. Biz de zaman içinde hem altyapıya dair yapılması gereken çalışmaları yapacağız hem de Üniversitemizi bilimsel, kültürel ve sanatsal bakımdan çok daha gelişmiş bir noktaya taşıyacağız” açıklamasında bulundu. 

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk de Rektör Alpay Arıbaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER