© Aksaray Portal 2021

ASÜ'de Nitelikli Çalışma Prensibi İçin Önemli Toplantı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, üniversite sekreterleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda, iş akış sürecinin daha iyi bir duruma getirilmesi yönünde planlama gerçekleştirdi.

Okul sekreterlerinin öğrenci, idari personel ve akademik personelle yönetim arasında bir köprü görevi gördüğünü söyleyen Arıbaş, tüm çalışmaların düzenli ve organize şekilde sürmesi için bu tür toplantıları belli aralıklarla yapacaklarını dile getirdi.

 

"Amacımız, Çalışmaların Niteliğini El Birliği İçinde Arttırmak Ve Varsa Aksayan Yanları Gidermek"

Yeni dönemde birimlerin, çok daha nitelikli çalışmalara imza atacağını söyleyen Arıbaş, "Okul sekreterlerimiz tecrübe ve birikimleriyle çalışmalarımıza çok değerli katkılar sunuyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Amacımız, çalışmaların niteliğini el birliği içinde arttırmak ve varsa aksayan yanları gidermek. Geri dönüşler bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Arıbaş'ın yaptığı konuşma sonrasında okul sekreterleri, birimlerine dair bilgilendirme yaparak, taleplerini açıkladı. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Hüseyin Erdal da katılım gösterirken, dijital ortama veri aktarımı, günlük yazışma takipleri, derslikler ve diğer fiziki alanların etkin kullanımı, temizlik ve iş üretiminde şeffaflık gibi detaylar görüşüldü. İstişare toplantısının ardından Genel Sekreter Doç. Dr. Hüseyin Erdal, yeni dönem çalışma stratejileriyle alakalı olarak okul sekterleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER