© Aksaray Portal 2021

Ani Frenin Bilançosu Ağır Oldu: 3 Yaralı

Aksaray’da ani fren nedeniyle 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yara aldı.

Kaza, 21.30 sıralarında Aksaray-Gülağaç Yolu Doğantarla köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülağaç’tan Aksaray'a ilerleyen O.Ö. idaresindeki 68 ACL 525 plakalı araç, yol çalışması nedeniyle bozuk olan yolda ani fren yaptı.

 

5 Araç Zincirleme Kaza Yaptı

Ani fren sonrasında arkada yol alan O.S. yönetimindeki 68 EY 656 plakalı araç, N.A. idaresindeki 68 ACL 365 plakalı araç, F.K. yönetimindeki 68 ADF 445 plakalı araç ve A.B. idaresindeki 68 BY 251 plakalı araç peş peşe birbirine çarptı. Toplamda 5 araç zincirleme kaza yaparken, araçların her biri başka bir yöne savruldu. 

Araçların sürücüleri O.Ö., O.S. ve araçta yolcu olarak bulunan M.S. (44) çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Kazayı gören diğer araç sürücüleri, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Yaralıların Sağlık Durumunun İyi Olduğu Öğrenildi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirirken daha sonra yaralılar ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Haber : Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER