© Aksaray Portal 2021

“Anayasamızın İlk 4 Maddesi, Türk Milliyetçilerinin Teminatı Altındadır”

MHP Aksaray İlçe Başkanı Muhsin Arslan, HÜDAPAR liderine tepki göstererek, “Türk milliyetçiliğinin olduğu yerde Anayasamızın ilk 4 maddesinin kaldırılması konuşulamaz bile” dedi.

 MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, HÜDAPAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde, “Bizim derdimiz Anayasanın 4. maddesi ile ilgili. Bizler Anayasanın 4. maddesinin değiştirilmesini istiyoruz. Bunu defalarca anlattık ama ahmağa anlatır gibi bir kez daha anlatalım” sözlerine tepki gösterdi. 

Türk Milliyetçiliğinin Olduğu Yerde Anayasamızın İlk 4 Maddesinin Kaldırılması Konuşulamaz”

MHP’nin olduğu bir yerde bu konunun bahsinin açılamayacağını ifade eden Arslan, “Türk milliyetçiliğinin olduğu yerde Anayasamızın ilk 4 maddesinin kaldırılması konuşulamaz bile. Bizler Anayasamızın ilk 4 maddesinin arkasındayız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, devletin teminatı olduğunu ifade eden Arslan, “Bizim bulunduğumuz ortamda anayasanın ilk 4 maddesinin kaldırılacağının teklifini bırakın konuşulamaz bile. Ben bu şahsı tanımıyorum, takip de etmiyorum. Bu şahsın sarf etmiş olduğu sözlerle ilgili Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, bu şahsın söyledikleriyle ilgili bir açıklama yaptılar” ifadelerini kullandı.

“İlk 4 Madde Bizim İçin Çok Önemlidir”

Yapıcıoğlu’nun kişisel yanlışlarının MHP’yi bağlamayacağını ifade eden Arslan, “Ülke genel siyasetinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin çizgisindeyiz. Hatta onun yanlışı bile bizim doğrumuzdur. Zekeriya Yapıcıoğlu, bizim partimizin bir üyesi değil, ilk 4 madde bizim için çok önemlidir, bu konuda şahsım adına ben her şeyi yapmaya hazırım” sözlerini kullandı.

“Olası Bir Erken Seçime MHP Teşkilatı Her Zaman Hazır”

Yaklaşık 7 yıldır Aksaray Ülkü Ocakları başkanlığı görevini sürdürürken MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığına atanan Muhsin Arslan, süreci gazetemize değerlendirerek, MHP merkez ilçe yönetiminin üçte ikisinin değiştiğini, genç ve idealist ülkücülerden oluştuğunu vurgulayarak, “Ülkü Ocaklarında yapmış olduğum çalışmalardan dolayı gençlerle hasbihalimiz olduğu için Merkez ilçemizi gençleştirdik diyebiliriz. Türkiye'nin her yerinde değişimler devam ediyor genel başkanımızın takdirleriyle. Olası bir erken seçim ya da zamanda yapılacak seçimlere MHP teşkilatı her zaman hazır. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi de Merkez Başkanlığı görevimi de aynı anda yürütmekteyim” dedi.

“Milletimiz Ülkücüleri, MHP’yi Bu Ülkenin Bekçisi ve Kurucuları Olarak Görmekte”

İl başkanlığı ve yönetimin komple değiştiğini ifade eden Arslan, “Tüm Aksaray halkını ve gençlerimizi Milliyetçi Hareket Partisi çatısına ve Ülkü Ocaklarına bekliyoruz. Ülkü Ocaklarında bir bardak çay içmiş genç, vatanına milletine ihanet etmez, yanlış yola girmez. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile gençleri Ülkü Ocaklarına gönderebilir. Ülke genelinde MHP'ye milletimizin artarak devam eden bir teveccühü var. Milletimiz ülkücüleri, MHP'yi bu ülkenin bekçisi ve kurucuları olarak görmekte. Biz de bundan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER