© Aksaray Portal 2021

Aksarayspor’da hedef 3. Haftada 9 puan

Motolux 68 Aksarayspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Karamanspor maçı hazırlıklarına 3 puan parolasıyla devam ediyor.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Motolux 68 Aksarayspor, ligin 3. haftasında 15 Eylül Pazar günü Karamanspor’u konuk edecek. 

Karşılaşma için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden siyah beyazlılar, iki günlük iznin ardından TOKİ Tesisleri'nde Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. 

Antrenman Tüm Hızıyla Sürüyor

Yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başlarken, ardından gruplara ayrılan futbolcular, saha içerisine kurulan istasyonlarda kuvvet çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.  Sezonun ilk iki maçında bu sezon zirveye oynamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını gösteren bir oyun anlayışıyla taraftarı memnun eden Motolux 68 Aksarayspor, üçüncü galibiyet için gün sayıyor. 

Hedef 3 Haftada 9 Puan

İç ve dış transferlerle birlikte harika bir takım ortaya koyan kulüp yönetimi, ilk maçta sergilenen performanstan fazlasıyla memnun olurken, kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alarak hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor. Temsilcimiz Motolux 68 Aksarayspor 6 puanla grubunda 1. sırada yer alırken, konuk takım Karamanspor 0 puanla 16. sırada lig serüvenine devam ediyor. Haber: Kemal Onur Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER