© Aksaray Portal 2021

Aksarayspor, Transferler Konusunda Sıkı Çalışıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta iç ve dış transfer görüşmelerine hız veren Motolux 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezonda başarı içi transferlere yoğunlaştı.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele verecek olan 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu, 4 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlarken iç transferde de 2 oyuncuyla anlaşmaya vardı. Yönetim kurulu, yeni sezonda da Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yola tekrar devam etmeye karar verirken, geçen sezonki başarının devam edeceği düşünülüyor.

“Amacımız Play-Off'ta Kalmak”

Transfer çalışmaları sürerken, siyah beyazlı yönetim stoper Ercan Yazıcı ve orta saha oyuncusu, takım kaptanı Doğan Ateş ile sözleşme yenilemişti. Yeni sezon hedefinden bahseden Ateş, “Amacımız play-off kalmak. Bu hedefimize ulaşmak için çok çaba sarf edeceğiz. Ben de Aksaray Belediyespor takımında hedefleri olduğu için kaldım” dedi.

“Bir Şehrin Rüyasını Gerçekleştirmek Dileğiyle”

Geçen sezonda 24 Erzincanspor’un formasını terleten golcü İbrahim Yılmaz da bu sezon siyah beyazlı ekipte forma giyecek. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda Aksaray Belediyespor’un başarısı için mücadele edeceğim. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Bir şehrin rüyasını gerçekleştirmek dileğiyle" dedi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor Sportif direktörü Yakup Ateş, İbrahim Yılmaz’ı Belediyespor’a kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirtirken, tecrübeli oyuncunun takıma çok faydalı olacağına inandığını” belirtti. Haber: Kemal Onur Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER