© Aksaray Portal 2021

Aksarayspor Dağılgan’da 1 Puana Razı Oldu

Motolux 68 Aksarayspor, kendi sahasında ağırladığı Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak, kendi sahasında 1 puana razı oldu.

 Motolux 68 Aksarayspor, kendi sahasında Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Kendi saha ve seyircisi önünde sahaya çıkan temsilcimiz, Ali Türkan, Onur Ural, Ercan Yazıcı, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Doğan Ateş, O. Ramazan Toprak, Alim Harlak ve İbrahim Yılmaz ilk 11’i ile mücadele etti.

İlk Yarıya Aksarayspor Üstün Girdi

Taraftarın yüksek katılım gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip kalede tehlike yaratan Aksarayspor, ilk yarıda dakika 19’u gösterirken, Ahmet Çakmak ile 1-0 öne geçmeyi başardı. 45 dakikalık periyotta başka bir gol sesi duyulmazken, siyah beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

İkinci Yarının Başında Karaman FK Durumu Eşitledi

İkinci yarının başlamasının ardından dakika 47’de sol taraftan gelen Karaman FK oyuncusu Hüseyin Uyanıker’in çektiği şut gol oldu ve skor 1-1 eşitlendi. Aksaraysporlu oyuncu Alim Harlak, dakika 54’te ceza sahasına orta açtı ancak İbrahim Yılmaz kafa vuruşu yapamayınca tehlikeli pozisyon gole çevrilmedi. 

63. dakikada Ahmet Çakmak ve Onur Başyiğit oyundan çıkarken, Cengiz Ötkün ve Behlül Aydın oyuna dahil oldu. Dakika 69’da ceza sahasında topla buluşan İbrahim Yılmaz, bulduğu pozisyonu değerlendiremedi. Aynı dakikalarda Yılmaz oyundan çıkarken, Yasin Abdioğlu oyuna dahil oldu. 

Siyah beyazlı ekip ikinci yarıda kanatları aktif olarak kullanamazken, 45 dakikalık süre boyunca etkili bir pozisyon ortaya konamadı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Onur Ural kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Uzatma sürelerinde de skor değişmezken karşılaşma 1-1 tamamlandı.

7 Puanla 3. Haftayı Kapattılar

Siyah beyazlı ekip, ligin 3. haftasında kendi sahasında Karaman FK ile berabere kalarak 1 puana razı oldu. Skor tablosuna bakıldığında 2 galibiyeti bulunan temsilcimiz 1 tane de beraberlik alarak puanını 7’ye yükseltti. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER