© Aksaray Portal 2021

Aksaraylılar, Çeyrek Finali Birlikte İzleyecek! 

EURO2024 mücadelesinde “Bizim Çocuklar”a destek olmak için Aksaray Ergenekon Taraftar Grubu, 6 Temmuz Cumartesi 19.30’da tüm Aksaraylıları, maçı birlikte izlemeye davet ediyor. 

 Almanya’da gerçekleştirilen EURO2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye, Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de temsilcimiz, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Galibiyet coşkusunu tüm Türkiye yaşarken, Aksaray Ergenekon Taraftar Grubu da çeyrek final mücadelesi için etkinlik düzenliyor.

“Daha Kalabalık, Daha Coşkulu Yürüyelim Arkadaşlar!”

Ergenekon Taraftar Grubu, 6 Temmuz Cumartesi günü Kafeler Caddesi Adese karşısı parkta 19.30’da A Milli Futbol Takımı’nın EURO2024 mücadelesine destek vermek için tüm Aksaraylıları maçı birlikte izlemeye davet ediyor.  “Daha Kalabalık, Daha Coşkulu Yürüyelim Arkadaşlar” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik için “Hep seninleyiz Türkiye’m! Millilerimiz yeni bir destan için sahaya çıkıyor, herkesi bayraklarımızla, formalarımızla Milli Takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” denildi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER