© Aksaray Portal 2021

Aksaraylılar 5. Kitap Günleri İçin Gün Sayıyor

Kitap Günleri'nin 5.'si 14-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Her günü dolu dolu geçecek Kitap Günlerimize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

5.'si yapılacak olan Kitap Günleri kapılarını 14-22 Ekim tarihleri arasında kitapseverler için açacak. Kitap kurtları bu etkinlikte birçok yayınevi ve yazarla bir araya gelme fırsatına sahip olacak. Her gün farklı yazarların yer alacağı etkinlikte, yazarlar söyleşi yapacak ve kitaplarını okurları için imzalayacak.

 

"5. Kitap Günlerimize Tüm Kitap Severleri Davet Ediyorum"

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 9 gün boyunca sürecek olan Kitap Günleri'ne tüm Aksaraylıları davet etti. Dinçer, "Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi kitapseverler, yine ülkemizin en saygın yazarlarıyla bir araya gelecek. Kitap günlerimize gelen herkes yeni kitaplar keşfetme ve bu kitapları yazarlarına imzalatma fırsatı da bulacak. 29 yazar, şair, sunucu ve 95 yayınevinin katılacağı 5. Kitap günlerimize tüm kitap severleri davet ediyorum” dedi.

Yapılacak olan etkinlikte; Hayati İnanç, Serdar Tuncer, İbrahim Sadri, Dursun Ali Erzincanlı, Kahraman Tazeoğlu gibi yazarlar da yer alacak. Etkinlik boyunca 5. Aksaray Kitap Günleri, saat 09.00-20.00 aralığında Pazar pazarı fuar alanında ziyaretçilerine hizmet verecek.

Öğrencilerin yoğun katılım sağlaması beklenen etkinlikte, öğrenciler de binlerce kitapla bir araya gelebilecek. Öte yandan Aksaray Belediyesi tarafından okullara dağıtılan kumbaralarda biriken paralarla kitap almak da mümkün olacak. Kitap hayranları, ilk gün Gündoğdu Yıldırım, Sıtkı Aslanhan, Tufan Gündüz, Süleyman Doğan isimli yazarlar ile bir araya gelme şansının yanı sıra pjamasks, Karlar ülkesi yıldız taşı gösterilerini izleme fırsatına sahip olacak. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER