© Aksaray Portal 2021

Aksaraylı Prof. Dr. İlhan Ece, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Oldu 

Aksaraylı Prof. Dr. İlhan Ece, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği görevine atandı.  

 Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi cerrahlarından Aksaraylı Prof. Dr. İlhan Ece, başarılı kariyeriyle birçok öğrenciye ilham olmaya devam ederken, başarısına başarı katacak bir terfi aldı.  

Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ın tensipleri ile Prof. Dr. İlhan Ece, Tıp Fakültesi başhekimi olarak atandı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi başhekimlik görevine getirilen Prof. Dr. İlhan Ece, görevi Prof. Dr. Mustafa Koplay'dan devraldı. 

İlhan Ece Kimdir?

Prof. Dr. İlhan Ece, 1997-2003 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gördü. Ardından 2004-2010 yılları arasında N.E.Ü. Meram Tıp Fakültesi Genel Cerrahi alanında uzmanlık kazandı. 2010-2012 yılları arasında Silopi Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetini gerçekleştirdi. 2013-2018 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fak. Genel Cerrahi alanında yardımcı doçent olarak görev aldı. 2018 yılından bu yana da Genel Cerrahi alanında çalışmalarına devam eden İlhan Ece, son olarak başhekimlik görevine getirildi. Kendisinin 100’ün üzerinde ulusal ve uluslararası hakemli dergide makalesi yayınlanırken, 100’ün üzerinden uluslararası bildiri ve 100’ün üzerinde ulusal bildirisi bulunmaktadır. Haber: Harun Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER