© Aksaray Portal 2021

Aksaray'ın Yeni İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Belli Oldu

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Hakan Kılıçkaya getirildi.

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet Emre Canpolat'ın Erzincan'a atanmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekterlik görevine gelen yeni isim belli oldu. Aksaray’ın yeni İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Hakan Kılıçkaya oldu.

 

Hakan Kılıçkaya Kimdir? 

Hakan Kılıçkaya, 15 Kasım 1969 yılında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu. 1994 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1996 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 8 ay süre ile İngiltere’ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderildi. Aksaray-Ortaköy, Kütahya-Hisarcık Kaymakam Vekilliğinin ardından Sarız, Karaçoban, Bitlis Vali Yardımcılığı, Gülnar, Bünyan Payas’ta Kaymakamlık yaptı.

Son olarak Payas Kaymakamı olarak görev yapan Kılıçkaya, İçişleri Bakanlığının 19 Ağustos 2017 tarihli ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararnamesi ile Gelibolu Kaymakamlığına atandı.

2006 yılında Mersin-Gülnar Belediye Meclisi ve Köseçobanlı Belediye Meclisleri’nce, 2012 yılında Bünyan Belediyesi Büyüktuzhisar Belediye Meclislerinin almış olduğu karar ile Fahri Hemşehrilik beratları verildi. Kılıçkaya, son olarak Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekterliği görevine başladı. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER