© Aksaray Portal 2021

Aksaray’da Genç Hamile Mimara Bıçaklı Saldırı Girişimi

Şantiye şefliği yapan Mimar Tacınur Öztürk Günseven, çalıştığı şantiyenin sahibi Yavuz G. tarafından subasman temelini attırmadığı gerekçesiyle bıçaklı saldırı girişimine uğradı. Aksaray’da sabah saatlerinde çalıştığı şantiyeye giden Şantiye Şefi Mimar Tacınur Öztürk Günseven, yaşadığı tartışma sonucunda şantiye sahibi Yavuz G. tarafından bıçaklanmanın eşiğinden döndü. 

 “Etrafımdaki Kişiler Tutmasaydı Bana Saldırı Gerçekleştirecekti ki Ben Hamileyim”

Çiftlik Mahallesi’nde bir şantiyeye gittiğini ifade eden Tacınur Öztürk Günseven, yaşadığı korkunç olayın detaylarını anlatarak, “Bugün sabah bir şantiyeye gittim Çiftlik Mahallesi’nde. Orada kendine müteahhidim diyen birisi ki müteahhitlik belgesi bile yok. Dedim ki ‘subasman temelini atamazsınız, demirler eksik’, bunu yapı denetime ilettim. Orada benimle tartışmaya kalkınca ben çıktım gittim. Daha sonra bir mağaza var çalıştığım, oraya geldim. Peşimden o da geldi, orada sağı solu karıştırdı, bıçak aldı bıçakla üzerime yürüdü. Etrafımdaki kişiler tutmasaydı orada bana herhangi bir saldırı gerçekleştirecekti ki ben hamileyim” ifadelerini kullandı. 

“Şikayetçi Olduk”

Normalde şantiye şefi olduğunu, ancak şirketle devamlı değil iş bazlı çalıştığını belirten Günseven, “Aylık ücrete tabi, şu anlık inşaat şefliği işleri böyle. İşçilik yapıyor ama ödemeleri bu yapıyor taşeron gibi. Karakoldayız şimdi şikayetçi olduk” dedi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER