© Aksaray Portal 2021

AKSARAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ 

MHP Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, yürüttüğü Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini, İhsan Serdar Kolbaşı’na devretti.  

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, eş zamanlı olarak yürüttüğü Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini devretti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatı doğrultusunda, Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine İhsan Serdar Kolbaşı getirildi. 

“Bu Süre Boyunca Nice Güzel İşlere İmza Attık” 
MHP Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, bayrak değişimi sonrasında açıklamalarda bulunarak, “Bu kutlu davada yol arkadaşlığı yaptığım, desteğini ve sevgisini hiç esirgemeyen tüm ülküdaşlarımıza, reislerimize, büyüklerimize ve abilerimize şükranlarımı sunuyorum. En büyük teşekkürüm ise her zaman yanımda olan, omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli teşlikatçılarımız ve yöneticilerimizdir. Sizlerin azmi, fedakarlığı ve özverisi sayesinde bu süre boyunca nice güzel işlere imza attık” dedi. 
“Her İyi Şey Dava Arkadaşlarımızın Emekleri Sayesinde Gerçekleşmiştir, Eksik Kalan Her Şey Şahsıma Aittir” 
Son nefesine kadar Ülkü Ocakları’nın emrinde olmaya devam edeceğini belirten Arslan, “Bu süreçte yapılan her iyi şey, her güzel adım ve başarı, dava arkadaşlarımızın emekleri ve gayretiyle gerçekleşmiştir. Eksik kalan, yerine ulaşmayan ve belki de yanlış olan her şey ise şahsıma aittir. Birlikte görev yaptığımız bütün kardeşlerimden haklarını helal etmelerini diliyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER