© Aksaray Portal 2021

Aksaray Konya'ya Taşınıyor

Şampiyonluğu ve ligde kalma yarışını yakından ilgilendiren sezonunun hayati karşılaşması olan Konyaspor-Galatasaray maçına Aksaraylı futbolseverler ve Galatasaraylılar yoğun ilgi gösteriyor.

 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Tümosan Konyaspor ile Galatasaray maçında tribünlerin tamamının dolması beklenirken, komşu il olmasından dolayı Aksaray'da yaşayan Konyalılar ve Galatasaray'a gönül vermiş taraftarların Konya’ya akın etmesi bekleniyor. 

Şampiyonluğun Düğümü Bu Maçta Çözülecek

Süper Lig’in son haftasında ligde 99 puan ile lider konumda bulunan Galatasaray, geçtiğimiz hafta kendi evinde Fenerbahçe’ye 1-0 yenilerek ezeli rakibi ile puan farkını 3’e indirmişti. 

Bu sezon Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Konyaspor da 41 puanla 15. sırada yer alırken, son maçta ligde var olma mücadelesi verecek. Her iki takım da galibiyete odaklanırken, taraftarlar da nefes kesici karşılaşmayı izlemek için Konya’ya akın edecek. Diğer taraftan maça olan yoğun ilgi biletlerin tükenmesine neden olurken, 25 bini aşkın biletin satıldığı öğrenildi. Büyük heyecanın yaşanacağı maçın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Biletler Karaborsaya Düştü

Süper Lig'de şampiyonluk ve ligde kalma mücadelesinin yaşanacağı 90 dakikalık müsabakanın biletlerinin satışa çıkar çıkmaz bittiği bilgisine ulaşılırken, biletlerin karaborsaya düşerek 3 bin lira ve üzerinde satıldığı da konuşuluyor. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER