© Aksaray Portal 2021

Aksaray Futbol İl Temsilciliğine Hamit Mavili Atandı

Aksaray Futbol İl Temsilciliği görevine TFF tarafından Hamit Mavili atandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Aksaray’da Futbol İl Temsilciliği görevine Elvan Çelmeli’nin görev süresinin sona ermesi sebebiyle Hamit Mavili’yi atadı.

 Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı’na atamaya ilişkin yazı gönderilirken, “İliniz Futbol İl Temsilcisi Elvan Çelmeli'nin görev süresinin sona ermesi nedeniyle Federasyonunuz tarafından atanması için önerilmiş olan Hamit Mavili'nin 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında görev yapmak üzere atanması Federasyonumuzca uygun görülmüştür. Bilgilerinizi ve Hamit Mavili'ye başarı dileklerimizin iletilmesini rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Başkan Kılıç’tan Çelmeli’ye Teşekkür, Mavili’ye Tebrik

ASKF Başkanı Cavit Kılıç, görevi sona eren Elvan Çelmeli’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, göreve yeni atanan İl Temsilcisi Hamit Mavili’yi ise tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. 

2 sezondur vekil olarak Futbol İl Temsilciliği yapan Hamit Mavili, atama kararından dolayı mutlu olduğunu belirterek, vekil olduğu süreçte 2 sezonda 1000’i aşkın resmi müsabaka yapıldığını, 2023-2024 sezonunda U11-U12 futbol çocuk şenliğinin ilk kez oynandığını ve Türkiye Veteranlar Ligi olan tek şehrin Aksaray olduğunu hatırlattı. Yeni sezonda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Saha Komiserleri Derneği ve İl Hakem Kurulu ile iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceklerini söyleyen Mavili, Aksaray’da amatör futbolu daha yukarı çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, ASKF Başkanı Cavit Kılıç’a destekleri için teşekkür etti. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER