© Aksaray Portal 2021

Aksaray Belediyesi Yaşlı Ve Kronik Hastalara Deva Oluyor

Aksaray Belediyesinin engelli, yaşlı veya kronik sağlık sorunu olan vatandaşlar için uyguladığı evde temizlik ve bakım hizmetleri ile yılın ilk 6 ayında 1.141 vatandaş ziyaret edildi.

 Evde temizlik ve bakım hizmetleri kapsamında Aksaray Belediyesi ekipleri, önceden randevu alınan evlere gidilip camları siliyor, mutfak-banyoyu yıkanıyor, yerleri koltukları temizleniyor, ortalığı toparlayıp çöpleri atarak, yaşlı ve kronik sağlık sorunu bulunan vatandaşları mağdur etmiyor. 

Gönüllere dokunan evde temizlik hizmetinden sosyal izolasyona maruz kalan 65 yaş ve üzeri veya herhangi bir engel durumu bulunan dezavantajlı vatandaşlar hizmetten faydalanabiliyor. 

“İhtiyacı Olan Her Vatandaşımızın Yanındayız”

Evde Temizlik Hizmeti ihtiyacı olan ve hizmeti alma kriterlerini taşıyan vatandaşlara ücretsiz bu imkânı sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Belediye, halkı için vardır, halkın ihtiyaçları için vardır. Sosyal Belediyecilik, ihtiyacı olanın yanında olmayı, dost eli uzatmayı gerektirir. Biz bu anlayışla vatandaşlarımızın her anlamda yanında olmaya çaba gösteriyoruz. Temizlik hizmetimizin yanı sıra rahatsızlığından dolayı evinden çıkıp berbere, kuaföre gidemeyen yurttaşlarımıza da kişisel bakım hizmeti veriyoruz. İhtiyacı olan her vatandaşımızın yanındayız” dedi. Vatandaşlara temizlik hizmeti veren Aksaray Belediyesi ekipleri, temizlik yaptıkları hanelerde vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemeleri adına onlarla yakından ilgilenerek, sohbet eşliğinde güzel bir gün geçirmesini sağlıyor. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER