© Aksaray Portal 2021

AK Partili Karatay: CHP'de Değişimi Destekliyorum

2014-2017 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı döneminde CHP'ye karşı sert söylemleri ile tanınan AK Parti önceki dönem il başkanlarından Kadir Karatay, Eylül ayı içerisinde 13. CHP Olağan Kongresinde CHP İl Başkanı seçilen Avukat Bilal Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Partili Karatay, CHP İl Başkanı Bilal Özdemir'i ziyaretinde 14 Mayıs Genel seçimlerinde İYİ Parti 2. sıra Milletvekili adayı gösterilen ve bir önceki dönem CHP İl Başkanlığı görevini üstlenen Ali Abbas Ertürk ve Yeşiltepe beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Tahsin Çelik'le de görüştü.

 

Karatay'ın Ziyareti Aksaray Kulislerini Hareketlendirdi

AK Parti İl Başkanlığı döneminde Cumhuriyet Halk Partisi'ni en sert şekilde eleştiren il başkanları arasında yer alan Karatay'ın CHP ziyareti, kulisleri hareketlendirirken, siyasi çevreler tarafından da merakla takip edildi.

 

"Hepimizin Ortak Derdi Aslında Aksaray'ımıza En İyi Hizmeti Nasıl Sunarız Yarışı"

Karatay, gazetemize yapmış olduğu açıklamada, "Hepimizin siyasi görüşleri farklı olabilir ama ortak noktamız Aksaray. Bizler bu ilin evlatlarıyız, hepimizin ortak derdi aslında Aksaray'ımıza, ülkemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunarız yarışı" ifadelerini kullandı. 

AK Parti İl Başkanlığı döneminde siyasi nezakete hep dikkat ettiğini ifade eden Karatay, "CHP İl Başkanımız Bilal Özdemir'e hayırlı olsun ziyareti yapmış olduğum esnada bir önceki dönem il başkanımız Ali Abbas Ertürk ve Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik'i de görmek beni ayrıca mutlu etti" dedi.

 

"CHP'deki Değişim Çalışmalarını Heyecanla Takip Etmekteyim"

Özellikle Ali Abbas Ertürk'le iyi bir hukuku olduğunu söyleyen Karatay, "CHP'nin bir önceki dönem il başkanı Ali Abbas Ertürk çok iyi bir siyasetçi. Kendisinin il başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmaları çok yakından takip ettik. Ayrıca bildiğimiz klasik CHP kafasından ve düşüncesinden uzak, toplumun her kesimini kucaklayabilen bir düşünceye sahip. Kendisi de halihazırda mevcut CHP Genel Başkanı gibi düşünmediği için CHP'nin bütün toplumları kucaklayacak, kendisini anlatabilecek bir yapıya dönüşmesi için verdikleri mücadeleden söz etmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Türkiye'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin fabrika ayarlarına dönmesi toplumun her kesimi için iyi olacaktır kanaatindeyim. CHP halka inmelidir, adı üstünde Halk Partisi gibi davranmalıdır. Bu konuda yapılan çalışmaları da heyecanla takip etmekteyim" diyerek, "Hepimiz bu ilin çocuklarıyız. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak derdimiz Aksaray. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Bilal Özdemir'e görevinde başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER