© Aksaray Portal 2021

Ak Partili 51 İGM Başkanı, Aksaray’da Buluştu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen “İl Genel Meclis Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” Aksaray’ın ev sahipliğinde yapılırken, 51 ilin il genel meclis başkanlarının katılım sağladığı toplantıda, yerel yönetimlerin etkili politikalar geliştirmeleri konusunda istişarelerde bulunuldu.

 

Açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerin etkinliğinin artması için görüş alışverişinde bulunulmasının önemine dikkat çekti.

“Bu Tür Organizasyonlar Yerel Yönetimler Arasında İş Birliğini Güçlendiriyor”

Aksaray’ın böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Bu tür organizasyonlar yerel yönetimler arasında iş birliğini güçlendiriyor. Fikirler paylaşıldıkça zenginleşir, kararlar ortak akılla alındığında sağlam temellere dayanır anlayışıyla şehrimizde önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde yerel yönetimler olarak sorumluluk alanımıza giren her konuda farklı fikir ve önelleriler her zaman açığız. Birlikte istişare ve değerlendirmeler yaparak hizmet kalitemizin daha da artacağını ümit ediyorum” açıklamasını yaptı.

“Şimdi Milletvekili Olarak Ülkemize ve Şehrimize Hizmet Ediyoruz”

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Şimdi milletvekili olarak ülkemize ve şehrimize hizmet ediyoruz. AK Parti, yerel dinamikleri ile gücünü milletten alan bir siyaset yürütüyor. Yerel yönetimlerle olan iş birliğimiz şehirlerin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

 “İstişare, Birlikte Doğruyu Bulmanın En Güçlü Yoludur”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmesi için bu tür toplantıların önemine vurgu yaparak, “İstişare, birlikte doğruyu bulmanın en güçlü yoludur. Toplantımızda başarılı yerel yönetim uygulamalarının örnekleri paylaşılacak. Fikir ve değerlendirme toplantımız bu temel üzerinden ilerleyecek” dedi.

“Yerel Teşkilatlarımız, Partimizin En Önemli Temel Yapı Taşları Arasında Yer Alıyor”

Yerel teşkilata gereken değerin verildiğini söyleyen Yılmaz, “Yerel teşkilatlarımız, partimizin en önemli temel yapı taşları arasında yer alıyor. AK Parti ailesi olarak toplumun ihtiyaçlarına doğru zamanda doğru yanıt veren yerel teşkilata sahibiz. Halkımıza hizmet anlamında üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye  Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır ve il genel meclis üyeleri, parti teşkilat mensupları, ilçe ve belde belediye başkanları ve AK Parti İl Genel Meclis Başkanları katıldı.  Haber: Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER