© Aksaray Portal 2021

68 Gençlik’te Tribün Liderliği El Değiştirdi

Aksaray tribünlerinde 17 yıldır ateşli taraftar grubu 68 Gençlik’in tribün lideri Ahmet Kaya, koltuğunu genç arkadaşı Bayram Çalıştıran’a bıraktı.

 Motolux 68 Aksarayspor tribünlerinde ses getiren taraftar grubu 68 Gençlik’in Tribün Lideri Ahmet Kaya, liderliğe veda ederek, yerini genç arkadaşı Bayram Çalıştıran’a bıraktı. 

“Genç Kardeşimin Bayrağı En İyi Şekilde Daha Yukarılara Taşıyacağından Şüphem Yok”

17 senedir siyah beyazlı renklere desteği hiçbir zaman bırakmadıklarını, hakkını verdiklerini ve Aksaray halkına yakışan bir tribün oluşturduklarını ifade eden Ahmet Kaya, “Bunca sene sevdamın önüne hiçbir şeyi koymadım ama artık değişim gerektiğine kanaat getirdim ve yıllardır tribünlerde yetişen kardeşim Bayram Çalıştıran’a  bayrağı teslim ediyorum. Genç kardeşimin bayrağı en iyi şekilde daha yukarılara taşıyacağından şüphem yok. Bu süreçte de Bayram kardeşimize herkesin yardımcısı olmasını istiyorum. Sizlere genç ve yakışıklı bir kardeşimi emanet ediyorum” dedi. 

“Dost Düşman Herkes Biliyor ki Hakkını Verdik”

“Söylenmemiş besteler, boyanmamış pankartlar, gidilmemiş deplasmanlar belki çok var ama bu asil sevdama artık veda etmek zorundayım” diyen Kaya, “Veda derken artık tribünlerde taraftar grubu lideri olarak olmayacağım. Tribün liderliği yapmayacağım. Yoksa Aksarayspor ve 68 Gençlik’in sevdasının neferi olmaya ömrümün sonuna kadar devam edeceğim. Ömrümün sonuna kadar Aksaray’ın markası olan Aksarayspor’un kavgasını sürdüreceğim. Bir hüzünlü şarkıydı belki bizim söylediğimiz fakat elbet bir gün sonu zaferle biten bir marşa dönüşecek.

O kutlu günde omuz omuza sevineceğimiz günlerin umudu yüreğimde, o günün mutlaka gerçekleşeceği gerçeği beynimde. Tüm tribün oluşumlarına, gurbetten tribünlerimize güç kuvvet verenlere, eski başkanlarımıza ve yönetimlere, şehrimizin ileri gelenlerine, bize inananlara güvenenlere, destekleyen arkamızda duran gencinden yaşlısına bugüne kadar bir gün bile olsa bize yoldaşlık yapan, ortak davasını yaşadığımız arma sevdalısı herkese selam olsun. Türkiye’de Anadolu liglerinde 68 Gençlik taraftar grubunun ismini yukarılara taşıdık ve artık veda zamanı. Dost düşman herkes biliyor ki hakkını verdik, Aksaray halkına yakışır bir tribün oluşturduk. Bu süreçte istemeden de olsa kalbini kırdığım olduysa hakkını helal etsin. Benden yana herkese hakkım helaldir. Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER