© Aksaray Portal 2021

"3 Bin 99 Üye İle Tarihi Bir Başarı Elde Ettik”

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu şube, 2024 yılı mutabakatı ile 3099 üyeyle, 1432 üye farkıyla merkez ve tüm ilçelerde en çok üyeye sahip olan sendika oldu. 

 Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Görmez, 2024 yılında 3 bin 99 üyeyle en yakın diğer sendikaya 1432 üye fark atarak tarihi bir başarı elde ettiklerini söyledi.

“En Yakın Sendikaya 1432 Üye Farkıyla Tarihi Bir Başarı Elde Ettik”

Konuyla ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Görmez, “2024 yılı mutabakatımızı 3099 üyeyle imzalayarak en yakın sendikaya 1432 üye farkıyla merkez ve tüm ilçelerde tarihi bir başarı elde ederek yetkisini taçlandırmıştır. Eğitim-Bir-Sen Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ‘Her fikre saygım vardır, yeter ki kişi dinime küfretmesin ve vatan haini olmasın’ diyerek başlattığı emek hareketi ve Ayet-i Kerimede belirtildiği üzere ‘Kim çalışır çabalar sonra Allah'a tevekkül ederse O ona kâfidir’ düsturuyla samimiyetle gece gündüz demeden çalışarak, sorun çözerek, kazanım elde ederek, her daim eğitim çalışanlarının yanında olarak ve vazgeçmeden çalışarak bu tarihi başarıya imza atılmıştır” dedi.

“Eğitim Çalışanlarının Gür Sesi, Hak Aramanın En Doğru Adresi”

Kurumsallaşma aşamasında destek veren ve çabalayan herkese teşekkür eden Başkan Görmez, “Eğitim çalışanlarının gür sesi, hak aramanın en doğru adresi Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanlarının güçlü sesi olmaya devam edecektir. Rabbim hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız” açıklamasında bulundu. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER