© Aksaray Portal 2021

1954 Adanaspor'u Tek Golle Devirdi

68 Aksaray Belediyespor, 40 günlük Kızılcahamam kampının sonuna geldi. Kamp kapsamında 1954 Adanaspor ile hazırlık maçı oynayan 68 Aksaray Belediyespor, tek golle Adana ekibini yendi.

68 Aksaray Belediyespor’un 40 günlük Kızılcahamam kampı tamamlandı. Kampın son gününde 3. lig temsilcisi 1954 Adanaspor FK ile karşılaşan siyah beyazlı ekip, rakibini 1-0 mağlup etti. Aksaray Belediyespor’un tek golünü 83. dakikada Efe Niyazi Kurtulmuş attı.

Kızılcahamam ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmaya 68 Aksaray Belediyespor sahaya kalede Emre, sağ bekte Uğur Aygören, sol bekte Osman Bayrak, stoperlerde Oğuzhan Açıl ve Bedirhan Yeşilyurt, orta alanda Abdussamet Karnucu, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş ve Atamer Bilgin ile forvette Ali Küçik ve Alpay Aldemir ile çıktı.

 

Niyazi Kurtulmuş'un Tek Golü Galibiyet Getirdi 

İlk yarıda siyah beyazlı ekip iyi bir oyun ortaya koyarken 2 top direkten döndü. İkinci yarının son dakikalarında ise genç yetenek Efe Niyazi Kurtulmuş, şık bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı.

 

Kamp Çalışmaları Sona Erdi 

90 dakikalık karşılaşmanın ardından 68 Aksaray Belediyespor, Kızılcahamam kampını noktaladı. 10 Temmuz'da başlayan kamp, hazırlık maçlarıyla birlikte sona ererken, siyah beyazlı ekip 27 Ağustos Pazar günü ligin ilk karşılaşmasında İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. 

Aksaray tesislerinin henüz hazırlık aşamasının bitmemesi nedeniyle Aksaray Belediyespor kafilesi hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürecek. Siyah-beyazlı oyuncular 2 günlük izin sonrasında pazartesi günü yeniden bir araya gelecek ve İskenderunspor maçına hazırlanacak. Haber: Derviş Mehmet Uslu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER