© Aksaray Portal 2021

1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleni Yapıldı

Aksaray belediyesi tarafından organize edilen Aksaray 1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleni, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlendi.

 Programa, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan ve öğrenciler katıldı. Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkez Müdürü Niyazi Turgay yaptığı konuşmada “Aksaray belediyemiz ile okulumuz arasında düzenlenen Aksaray 1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleni’ne katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Aksaray’ımızın ve ülkemizin yetiştirdiği değerli şairleri buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yazgı yaptığı konuşmada ise, "Aksaray Belediyemiz ile Turizm Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulumuzun ortaklaşa düzenlediği Aksaray 1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleni’nde birbirinden değerli şairlerimizi bir araya getirmenin mutluluğu yaşıyoruz ben bu programa katılan tüm öğrencilerimize ve şairlerimize teşekkür ediyorum "dedi. Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER