
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Türkiye için canını veren, Türk Milleti rahat uyusun, toprakları çelik gibi korunsun diye son damlasına kadar mücadele veren şehitlerimiz için, Cumhurbaşkanlığı ile eş zamanlı olarak tüm Türkiye'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni gerçekleştirildi.
Bu kapsamda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaraylı şehitlerin ailelerine "Devlet Övünç Madalyası ve Berat’larını takdim etti.
"Rabbim Bizleri Şehitlerimize Layık Etsin”
Vatan, millet ve tüm kutsal değerler için şehadet şerbeti içen şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Aydoğdu, bayrak ve ezan için şehit düşen vatan evlatlarının her zaman Türk milletinin kalbinde olacağını ve unutulmayacaklarını söyledi.
Şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Aydoğdu, "Şehitlerimizden Allah razı olsun. Mekânlarını cennet eylesin. Rabbim bizleri onlara layık etsin" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı", Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tarafından Şehit Kadir Yıldız'ın babası Atay Yıldız, Şehit Şahin Sarılmaz’ın babası Şenol Sarılmaz ve Şehit eşi Gülnur Sarılmaz’a takdim edildi. Tören sonrasında Aydoğdu, şehit yakınlarıyla bir süre daha sohbet etti. Haber: Kemal Onur Atalay
Aksaray barosu genel kurulu yapıldı: Avukatlar yarın sandık başına gidiyor
Aksaray’da Toplu taşımaya zam! İşte yeni biniş ücretleri
Başkan Koçaş: Biz şovcu değiliz, bu şehri seviyoruz
Mhp'nin Cumhur İftarı Pazar Günü
Aksaray'da 60 binden fazla ürün denetimden geçti
Sultanhanı'nda Din Görevlileri Haftası ziyareti
Sultanhanı’nda şeker pancarı hasadı incelendi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.